Lumi

Është bërë hit në internet kënga “Qyqan” nga Xhemilja, një verzion i dobët i “Kuksvica”, kënduar shumë kohë më parë nga Ceca.

Me Xhemilen dhe “Qyqanin” e saj është marrë edhe Lumi B nga rep grupi “Kaos”. Ai, e ka postuar këtë këngë në hapsiren e tij në “Instagram”. Ky postim i tij është parë dhe komentuar nga shumë ndjekës të reperit.

Sigurisht, Lumi është tallur me “Qyqanin” e biondes Xhemile