Leonora

Këngëtarja Leonora Jakupi, ndonëse nuk është shumë aktive në rrjetet e saj sociale ajo ka ende një fan page në facebook të cilin e mban prej vitesh dhe e mirëmban bashk me fansat e saj!

Jakupi ka shfrytëzuar rastin për të falenderuar fansat për pëlqimet e tyre ndaj faqes, të cilat janë bërë plot 81 mijë, një shifër vërtetë e vogël realisht krahasuar me koleget e saja si: Elvana Gjata, Genta, Adelina ismaili etj, të cilat kanë arritur një shifër shumë të lartë të fansave në facebook.