Lëkundje tërmeti janë ndjerë para pak minutash në Tiranë. Sipas të dhënave paraprake, epiqendra e lëkundjeve ka qenë në veri të vendit, por dridhja e tokës është ndjerë dhe në Tiranë.

 

VIJON…