Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lvarov tha se një takim midis presidentit rus Vladimir Putin dhe homologut të tij ukrainas Volodymyr Zelensky do të ishte jo-produktiv në këtë periudhë.

Në një intervistë për mediet serbe, Lavrov tha se çdo llok takimi midis dy liderëve do të ndodhë pasi të dy palët të jenë më afër marrëveshjes për çështjet kryesore, shkruan BBC.

Ndërkohë tha se do të dëshironte që bisedimet negociuese midis Ukrainës dhe Rusisë në Turqi të nxjerrin rezultate pozitive.