Laureta dhe Roberti janë çifti më i ri në showbizin kosovar.


Dyshja me imazhe të shumta për ndjekësit e tregojnë që kanë lumturi të madhe mes veti.

 

Këto ditë derisa ndodhen në pushime, ata nuk po ndalen me momente të ndryshme për ndjekësit.

 

Në këtë imazh, shikojeni se si Laureta e përqafon me dashuri Robertin.