Ashtu siç ishte paralajmëruar, Kuvendi i Shqipërisë do të drejtohet nga një grua.

Kryeministri Edi Rama deklaroi se në vend të Gramoz Ruçit do të jetë Lindita Nikolla.

“Shembull i padyshimtë në krye të çdo detyre, një shoqe e mirë dhe një politikane karriere, që është karakterizuar nga dëshira për dialog të edukuar me të tjerët”, tha Rama.