Labradori tërhoqi zvarrë një rrotull të tërë letre higjienike nëpër shtëpi, njerëzit mbetën të mahnitur


Qeni i racës, Labrador është i njohur për ligësi, por për shkak të asaj që bëri javën e kaluar, ai u bë viral.

 

“Çfarë bëre?” pyeti burri i tronditur pas kamerës, ndërsa Nutmeg shpërndante me gëzim një rrotull letre higjienike nëpër shtëpi.

 

E shtriu letrën higjienike nga banja lart, mbi shkallët, në kuzhinë e kështu me radhë disa herë në rreth dhe nuk u plas askund.

“Kjo është letra higjienike më e fortë në botë”, vuri re menjëherë një shikues.

“Fëmijët e mi do ta adhuronin atë”, shtoi një person tjetër, duke zbuluar se nuk u pëlqen lloji që ai blen.