Labi

Labinot Tahiri-Labi, është këngëtar i preferuar prej kohësh. Ai, vitet e fundit është regjistruar në një kolegj privat ku ka studiuar për “Shkenca Politike”.

Dhe, Labi e ka marrë shumë seriozisht politiken.
Këngëtari ede pa u lëshuar në ujërat e kësaj fushe po sillet si politikan.

Tahiri gjendet në Washington dhe atje po takon figura të shquar të politikes amerikane. Pas takimit me Madeleine Albright, Labi ka vizituar Ambasaden kosovare në SHBA.

A thua a ka Labi ambicie që një ditë të jetë Keyeminister? Siç e ka filluar…