Sot, për çiftin Elita Rudi dhe Gjiko është një festë e veçantë.


Dyshja festojnë përvjetorin e martesës së tyre.

 

Lidhur me këtë datë moderatorja ka bërë një dedikim të ëmbël për bashkëshortin me anë të disa InstaStory.

 

“Je i vetmi që dua të mërzisë gjithë jetën. Dua të ecim përdore kur të jemi 80 vjeç dhe të themi: “Ia dolëm”. Këta sy, i dashur…nuk gënjejnë kurrë!”, shkroi ajo.

Theksojmë se çifti janë prindër të dy fëmijëve.