Radio Nacional është radio lokale që transmeton në frekuencën 93.6 Mhz si dhe 95.00  muzikën më të mirë shqiptare. Tashmë të gjithë ju keni mundësinë të na dëgjoni online ne internet ne adresen www.radionacional.al me audio dhe me vidio. Gjithashtu radionacional.al ju ofron mundësinë te lexoni dhe informoheni me të rejat më të fundit nga bota e muzikës, showbizit, kulturës apo sporteve.

Per me shume infromcacione kontaktoni ne +355675332700; [email protected]