Portali online, “Express Rozë” ka bërë një listë të 10 këngëtarëve më të ndjekur në “Instagram”.

Këtu janë të përfshirë vetëm artistët shqiptarë dhe jo këngëtarët që janë të njohur botërisht dhe që këndojnë në gjuhë të huaj si: Dua Lipa, Rita Ora, Bebe Rexha, Ava Max dhe Loredana Zefi.

Listën e 10-të artistëve shqiptarë e fillojmë me këngëtaren, Dhurata Dora – me 2.4 milion ndjekës – e cila për gati një vit arriti të grumbulloi mbi 200 mijë ndjekës në rrjetin social “Instagram”.

Këngëtarja është mjaftë aktive sa i përket rrjeteve sociale – ku vazhdimisht publikon fotografi e video nga pushimet e aktivitet ditore që bën.

1.

Vitin e kaluar nga statistikat për 10 artistët shqiptar më të ndjekur në rrjetin social “Instagram”, printe këngëtarja, Enca Haxhia me mbi 2.3 milionë ndjekës, e që tani ka arritur në mbi 2.4 milion, kështu duke grumbulluar mbi 100 mijë ndjekës për një kohë të shkurtër.

2.

Këngëtarja Luana Vjollca, njëherësh edhe moderatore është artistja e tretë më e ndjekur në këtë rrjet social, e që vazhdimisht publikon fotografi duke i mbajtur aktiv ndjekësit e saj. Luana po ashtu si vitin e kaluar numëron mbi 2 milion ndjekës në rrjetin social “Instagram”.

3.

 

Kjo është treshja e parë më e ndjekur nga artistët shqiptarë në “Instagram”, pjesa tjetër renditet nga 1.9 milion ndjekës deri në 1.6 milion ndjekës.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.