Moti i favorshem, me kohe te mire dhe diell ka ftuar serish shume pushues drejt vendit tone.

Më shumë se 15 mijë qytetarë me automjete personale dhe autobusë, kaluan kufirin nga Morina drejt bregdetit vetëm brenda dy orësh.

Fluksi vjen ne fundjaven e fundit para nisjes se procesit mesimor, e duket qe qytetaret po perpiqen te shfrytezojne maksimalisht kohen e mire.

Nderkohe qe radha eshte e gjate, policia po punon me 6 sportele me kapacitet maksimal.