Të paktën pesë persona kanë vdekur dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur nga një zjarr që shpërtheu në një spital në Korenë e Jugut. Kanë qenë rreth 50 zjarrfikës dhe 20 pompa që kanë shuar zjarrin në ndërtesën Haksan, që kishte një spital në katin e katërt, në Gëango-dong, Icheon-si. Pesë persona kanë vdekur deri më tani dhe rreth 41 persona të plagosur.

Një zëdhënës i shërbimit zjarrfikës tha: “Spitali i dializës është në flakë dhe ne po shpëtojmë pacientët”.
Spitali i dializës është në katin e katërt të një ndërtese pesëkatëshe.