Policia-shqiptare
Një oficer i patrullimit në Policinë e Korçës është arrestuar pasi në bashkëpunim me vëllain e tij marrë peng një person. Oficeri i arrestuar është Klement Karafili dhe vëllai i tij Eglantin Karafili, të cilët akuzohen nga shtetasi J.Q se është marrë me forcë e më pas është dhunuar e kërcënuar me jetë. Sipas policisë, shkak i marrjes peng nga dy vëllezërit dyshohet t jetë një borxh i vjetër që shtetsi J.Q i ka vëllait të efektivit të policisë, Eglantin Karafilit.
Klement dhe Eglantin Karafili akuzohen nga policia për “heqje të paligjshme të lirisë”, ndërsa po vazhdon hetimi i mëtjeshëm i ngjarjes për zbardhjen e plotë të saj.