merkel-rama1-655x356
Nëse Top Channel ka përsëritur një pyetje të paapërgatitur TV Klan e ka fituar garën për të shërbyer. Gazetarja e tij Elajmonda Zotka ka arritur kulmin duke e pyetur kancelaren merkel se nëse cdo grupim e ka një lider të pa shpallur dhe ajo është liderja reale e Europës, kush mendon se është lideri i ballkanit mes dy të preferuarve të saj rajonalë, Edi Rama apo Aleksandër Vucic. Ende pa përfunduar pyetja Merkel rreagoi duke bërtitur “Nain, Nain” ndërsa rama qeshi me të madhe sikur nuk e pëlqente një pyetje që sipas të gjitha gjasave e kish kërkuar vetë. Kjo është hera e dytë që TV Klan kërkon një lider ballkanik, pas një qëndrimi historik tën ish drejtorit Andi Bejtja që e shpalli ish kryeministrin Berisha si një lider që i duhet Ballkanit.