Komiteti Teknik i Ekspertëve vendosi këtë të mërkurë që të lejohet hapja e auditorëve të universiteteve vetëm për procesin e konsultimeve dhe sezonin e provimeve.

Po ashtu është vendosur që të hiqet masa e karantinës 14-ditore me Greqinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Ndërkohë ministrja Manastirliu tha se do të vijojnë të  mbeten në fuqi rregullat e tjera që kanë të bëjnë me grumbullimet dhe orën policore.