Zgjedhjet për kryetar të PD të degës në Bulqizë të cilat ishin planifikuar për t’u zhvilluar ditën e sotme, u anuluan.

Kjo për shkak se nuk u gjet frymë konsensuale për procedurat e zgjedhjeve.

Sakaq Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale, ka bërë me dije se në vijim për datën e re të organizimit të zgjedhjeve në PD Dega Bulqizë.