Kim Kardashian ka folur së fundmi për marrëdhien e saj me 4 fëmijët : North,Saint, Chicago dhe Psalm.

Kim ka zbuluar se ndonjëherë shqetësohet se nuk është një nënë e mirë.“Unë mendoj se gabimi im më i madh është se i dorëzohem gjithçkaje që më kërkojnë fëmijët e mi shumë lehtë.”, u shpreh ajo.Kujtojmë që Kim dhe Kanye West, kanë rënë dakord për kujdestarinë  e fëmijëve të tyre.Dyshja bënë kërkesë për divorc në shkurt të këtij viti, por kohët e fundit, ata janë parë shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrit dhe kanë nxitur dyshimet për një rikthim së bashku.