Këngëtari Joe Elliot ka deklauar së fundmi se Adele mund të humbasë zërin e saj gjatë qëndrimit në Las Vegas.

Në një intervistë për “Daily Star”, Joe u shpreh se nxehtësia e thatë në qytetin e nxehtë përvëlues mund të ndikojë te kordat e saj vokale.Gjithashtu ai i kërkoi këngëtares të investonte në disa pajisje të mira për ta mbajtur zërin në gjendje të mirë.Adele ka patur probleme me kordat e saj vokale ndër vite dhe në vitin 2011,  iu nënshtrua një operacioni pasi pësoi një hemorragji në kordat  vokale.Në vitin 2017, ajo pati përsëri probleme  dhe u detyrua të anulojë dy koncertet e fundit të turneut të saj botëror në stadiumin Wembley të Londrës.