Këmbimi valutor për ditën e sotme. Dollari amerikan është blerë këtë të martë, 25 Tetor me 118.5 lekë dhe është shitur me 119.4 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar forcim.

Monedha evropiane Euro blihet me 117 lekë dhe shitet me 117.6 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Paundi britanik blihet me 133.2 lekë. Monedha shitet me 118.7 lekë.

Franga zviceriane blihet me 117.8 lekë. Shihet me 118.7 lekë.