Dollari amerikan ka pësuar një rritje shumë të lehtë në raport me një ditë më parë. Sot në tregun e këmbimit një dollar amerikan blihet me 111.8 lekë dhe shitet me 12.8 lekë.

Euro vazhdon të mos ndryshojë, pasi blihet me 116.5 lekë dhe shitet me 117.1 lekë. Paundi britanik blihet me 134.7 lekë dhe shitet me 135.8 lekë, ndërsa franga zvicerane blihet me 117.9 lekë dhe shitet me 118.8 lekë.