Në tregun valutor vendas, euro sot në një rritje të lehtë, blihet me 124.40 lekë dhe shitet me 125 lekë.

Dollari amerikan në luhatshmëri. Një dollar blihet sot me 108.30 lekë dhe shitet me 109.20 lekë.

Monedha britanike në rënie. Blihet sot me 139.50 lekë dhe shitet me 140.50 lekë.

Monedhat e tjera këmbehen si më poshtë:

EUR/ALL 124.40 -125.00
USD/ALL 108.30 -109.20
GBP/ALL 139.50 – 140.50
AUD/ALL 79.00 – 80.00
CAD/ALL 82.30 – 83.30
CHF/ALL 109.20 – 110.00.