Pike shitje dru zjarri , cmimet me konkuruese ne treg…
Dru zjarri lisi ahu per te kaluar dimrin sa me ngrohte. Gjithashtu kemi Pelet dhe Qymyr…
Ne piken tone muji dhjetor esht muji i ofertave…
Adresa- mezez afer top chanel.
Tel. 0682090830

Gjithashtu Firma jone dispunon sherbim karrotrec brenda dhe jashte shqiperise me cmimet me konkuruse ne treg…
Karrotrec Andi ne piken tone kryesore ne rrugen e kombit
Karrotrec Andi ne fb , instagram dhe ne google.
Tel, wats , viber +355685555656
+355682090830.