Aktori Johnny Depp dyshiron të ketë një romancë dashurie me aktoren Angelina Jolie.

Burime të afërta me Deep kanë rrëfyer se aktorimendon se ata janë perfekt për njëri-tjetrin dhe mund të lidhen së bashku tani  që  janë të lirë.”Johnny tha hapur se një nga dëshirat e tij më të mëdha ishte Angelina. Ai kurrë nuk heq dorë nga dashuria dhe është gati të bejë ndryshime të mëdha, vetëm për të qenë me të, u shpreh një nga burimet. Dy aktorët kanë luajtur së bashku në filmin “Tourist” .