Këngëtarja Jennifer Lopez ka ndarë me fansat sekretet e saj për të patur një lëkurë të pastër.

Jennifer ka zbuluar se nuk konsumon një ushqim i cili sipas saj do e bënte të dukej shumë më e moshuar.Ato janë supat në qese, të cilat janë nenatrium dhe  thithin ujin nga trupi ynë.Dehidratimi than lëkurën, prandaj edhe shfaqen shpesh rrudhat. Lopez gjithashtu tregoi se , përpos supave në qese, duhen shmangur edhe pijet energjike, sepse përmbajnë sheqer dhe kafeinë , dy substanca që nuk janë të mira për lëkurën.