bashkia_tirane_1_5101
lista_ps_5146
lista_pd_5147
lista_lsi_5148
lista_pdiu_5149
Më pas renditet FRD me 5800 vota duke siguruar 1 këshilltar. Po ashtu edhe LZHK merr 1 këshilltar pasi ka grumbulluar 3000 vota. PR merr 1 këshilltar dhe ka grumbulluar 4700 vota.