NOra

Nora Istrefi & Robert berisha kanë festuar sot martesën e tyre në Restaurantin e Hotelit “Emerald” në Prishtinë. Me një fustan tejet të bukur dhe elegant të punuar nga Valdrin Sahiti është shfaqur Nora Istrefi.

Kjo dasëm është cilësuar si “Dasma e Vitit 2014”. Të ftuar gjithashtu kanë qenë shumë prej fytyrave publike. Në fotot e publikuara më poshtë do të keni mundësinë të shihni disa nga momentet më interesante të mbrëmjës. Urime!