INUK

NUK ka vazhduar aksionin e prishjeve të ndërtimeve përgjatë rrugës së Elbasanit.
Këtë e ka përshëndetur edhe Kryeministri Rama në rrjetet sociale, i cili ka premtuar rilindjen e akseve hyrëse për në kryeqytet.

Zgjerimi i Rrugës së Elbasanit është duke u parë me përparësi edhe nga qeveria Rama.

Inspektoriati ndërtimor urbanistik kombëtar ka vazhduar aksionin e prishjeve të të gjithë objekteve që pengojnë zgjerimin e këtij aksi.

Nuk ka munguar edhe përshëndetja e kryeministri në rrjetet sociale :
“A eshte nje hyrje kryeqyteti kjo? Dhe keto lloj rrugesh kombetare gllaberonin buxhetin e shtetit e quheshin sukses!
Kryeministri Rama ka premtuar që të gjitha akset hyrëse për në Tiranë do të kenë pamje të denja për një kryeqytet.