Avokatja e Shtetit Alma Hiçkaj është larguar nga detyra. Lajmin e konfirmon edhe vetë kryeministri Edi Rama në një postim në rrjetet sociale ku shkruan se avokatja është larguar me dëshirën e saj dhe për arsye personale.

Në vend të Hiçkajt si Avokat Shteti është emëruar Artur Metani.

Radio Nacional