I nderuem Buçpapaj!
Ju baj me die dhe ju ftoj ne perurimin e librave te mi: me date 04.02.2023 ora 10.00, ne hotel “rozafa” shkoder.
1) “kuror n’qiell” liber poetik.
2) “ tokes i mungon nje adres” . Proz e shkuerter. (Tregime)
Na nderoni me pjesmarrjen.
Hasan Muzli Selimi