Tirana i është “dorëzuar” mijëra tifozëve të ardhur nga Italia dhe Hollanda për të ndjekur finalen e madhe Roma-Feyenoord. Në rrugët e kryeqytetit s’ka atutomjete, por vetëm këmbësorë, muzikë dhe alkol. Hollandezët janë pozicionuar pranë pedonales së qytetit, aty ku është fan zona e tyre. Italianët qëndrojnë kryeisht në zonën e ish-Bllokut dhe te fan zona e tyre në amfiteatrin e liqenit. Shihni më poshtë galerinë e fotove që sjell LSA.