Një shumicë e deputetëve holandezë miratuan sot vendosjen e një shterrethimi kundër pandemisë së COVID-19, theksoi qeveria duke shtuar se kjo masë do të hyjë në fuqi të shtunën. Parlamenti miratoi këtë shtetrrethim me kusht që ai të filloi çdo mbrëmje në orën 21:00 ashtu si kërkonte qeveria.

Shtetrrethimi përfundon çdo ditë në orën 04:30 dhe do të zgjasë të paktën deri më 9 shkurt./ ATSH