Henry Cavill ka konfirmuar së fundmi rikthim e tij si Spiderman.

“Një shije shumë e vogël e asaj që do të vijë,miqtë e mi, ” u shpreh Cavill në Instagram së bashku me një imazh të tij si Superman.

Në video, aktori tha se “donte të priste derisa të mbaronte fundjava” përpara se të ndante njoftimin . Ai donte që njerëzit të mund të shihnin fillimisht pjesëmarrjen e tij nëBlack Adam.

“Por tani që shumë prej jush e keni parë filmin, doja ta zyrtarizoja që jam kthyer si Superman. Imazhi që shihni në këtë postim dhe ajo që keni parë në Black Adam janë vetëm një shije shumë e vogël e gjërave që do të vinë. “Ka shumë gjëra për të cilat duhet të falënderoj, por më së shumti doja t’ju falënderoja djema”, shtoi ai. “Faleminderit për mbështetjen tuaj dhe për durimin tuaj. ”

Henry Cavill më parë ka luajtur Clark Kent / Superman në Man of Steel të 2013-ës, Batman v. Superman: Dawn of Justice në 2016, Justice League e 2017 dhe sërish në Justice League të Zack Snyder të 2021-ës