Hapen aplikimet për 500 vende në shkollën bazë të policisë, për ‘patrullë të përgjithshme’.

Njoftimin për këtë e ka dhënë policia e Shtetit ku jane shpjeguar edhe procedurat dhe kriteret per ata që duan të jene pjesë e policisë.

Detaje për aplikimin dhe formulari: https://www.asp.gov.al/si-te-behesh-punonjes-policie-formulari-i-aplikimin-online/