Klipi i ri “Motivi im” i Eni Koçit është kritikuar sepse në një skenë ajo shqafet nudo.

Motra e Enit, Greta është shprehur se motra e saj nuk është zhveshur në klipe por ka realizuar atë që që quhet “zhveshje skenike”.

Për të diçka që është e bukur dhe është art, është brënda kornizave të duhura”.