Raundi i 61-të i bisedimeve eksploruese midis Greqisë dhe Turqisë do të zhvillohet në Stamboll në 25 Janar, njoftoi të hënën Ministria e Punëve të Jashtme Greke, në një deklaratë të shkurtër.

Sipas burimeve diplomatike, pala turke kontaktoi atë greke dhe propozoi që raundi i 61-të të zhvillohej në datën dhe vendin e mësipërm.

Pala greke ka pranuar ftesën.