Vijojnë të mbetet i lartë numri i të infektuarve ditorë me Covid në Greqi.

Gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar të infektuar me Covid 3,062 persona dhe kanë humbur jetën 67 qytetarë.

Ndërkohë në spitale vijon që të jetë i qëndrueshëm numri i pacientëve të shtruar dhe i pacientëve në gjendje të rëndë.

Nga fillimi i pandemisë e deri më tani janë konfirmuar të infektuar me Covid 245,405 mes të cilëve kanë humbur jetën 7 649 persona.