Agjencia Kombëtare e Shëndetit Publik në Greqi njoftoi sot 2633 raste të reja të Covid-19 në Greqi, nga të cilat 7 u identifikuan pas kontrolleve në portat e vendit.

Numri i përgjithshëm i rasteve arrin në 212,091. Bazuar në rastet e konfirmuara të 7 ditëve të fundit, 69 konsiderohet se kanë të bëjnë me udhëtime nga jashtë dhe 2,312 kanë të bëjnë me një rast tashmë të njohur.

Numri i pacientëve të trajtuar me intubim është 479. Që nga fillimi i pandemisë, 1,445 pacientë janë larguar nga ICU. Vdekjet e reja të pacientëve me COVID-19 janë 43, ndërsa që nga fillimi i epidemisë janë regjistruar gjithsej 6,886 vdekje.