Granit Xhaka dhe bashkëshortja e tij, Leonita, janë në pritje të fëmijës së tyre të dytë. Çifti i njohur e ka dhënë lajmin një javë më parë, duke postuar dy foto familjare, por pa dhënë asnjë detaj më tepër. Ndërsa së fundmi kanë zbuluar edhe gjininë e fëmijës, që është një vajzë.

Përkrah një fotoje me ëmbëlsira ngjyrë rozë, Graniti dhe Leonita kanë shprehur mirënjohje për shtimin e familjes së tyre me një anëtare të re.
Ata janë gjithashtu prindër të një vajze 1-vjeçare, të quajtur Ayana.