ben_blushi_12704
Nuk e përjashtojmë Ben Blushin, ka deklaruar mbrëmë gjatë një interviste për emisionin “Kapital”, kreu i grupit socialist Gramoz Ruci.

Ai saktësuar se deputeti Ben Blushi është konform vijës partiake, ndaj nuk ka pse përjashtohet.

“Blushin mund ta kritikosh për gjithçka, por qëndrimi institucional i Blushit në Kuvend, ku konkretizohen reformat e kësaj mazhorance, është konform vijës politike. Kështu që nuk ka pse përjashtohet,” tha Ruçi. Sipas tij Blushi demostron lirinë e fjalës dhe se fjala e lirë është në thelb të statusit të PS.

Por nëse ai mund të shprehet kundër programmi të qeverisë, cështaj mundtë ndryshojë. Këtë vit PS ka përjashtuar nga rradhët e saj Tom Doshin, por ende nuk ka një vendim për Armando Prengën dhe Arben Ndokën.