geti
Këngëtari i njohur nga Kosova, Getoar Selimit i ka kushtuar shtrenjtë mos rrespektimi i semaforit.

Përveçse ka shkelur semaforin pranë Kryeministrisë, Getoari nuk i është bindur as urdhrit të policisë për të ndaluar.

Pas kësaj, ai është shoqëruar në polici ndërsa si masë ndaj tij është marrë pezullimi i lejes së drejtimit dhe gjobitje me 25 mijë lekë.