87834
Genta Ismajli ka qenë e ftuara e radhës në programin atraktiv ‘6 ditë pa Ermalin’, ku ka treguar me humor shumë çka për jetën e saj. E pyetur se pse vjen shpesh në Tiranë, Genta ka thënë sepse jam në ‘Gjeniu i Vogël’, ndërsa Ermali ka dashur të pyesë se mos ka ndonjë ‘Gjeni’ të madh.

Ndërsa Genta ka treguar se fëmiu më i madh në ‘Gjeniun e madh’ është vetë Genta, dhe ajo tha më tej në këtë intervistë se e kam rrahur një femër, duke përdorur shprehjen ‘Pse të mos e rrah kur ta lyp’.