11707650_810543202377264_69910459605248145_n
Ka kushtuar plot 1.8 miliardë lekë dhe është vizituar disa herë nga kryeministri si një ndër projektet më të mëdha infrastrukturore të qytetit të Beratit. Por shihni se çfarë ndodh me bulevardin e ri në pak minuta reshje. Një ditë më parë ai u përmbyt tërësisht vetëm nga një rrebesh shiu.