12359512_10208165862407570_170938587_o
Dikur, protestusve të opozitës u nxorri përballë police gra. Sot, Edi Rama ka zgjedhur të provokojë me vendosjen e disa zbukurimeve Krishtlindjesh përpara kryeministrisë, ku do të zhvillohet protesta e opozitës. Kjo është atmosfera vetëm përpara fasadës, pasi pas kryeministrisë gjenden me dhjetëra makina të Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë dhe Policisë së Shtetit.