Anna Falchi kishte premtuar se do të shfaqej me vetëm një maskë veshur në rast se Lazio do të fitonte derbin. Premtim i mbajtur pas 3-0 ndaj Romës. “Përfundoiiii ndeshja më e rëndësishme dhe e ndjerë e kryeqytetit!!!! W W W Lazio e gjithë skuadra, i madhi @ciroimmobile17 që nuk na zhgënjen kurrë, “Ujku” @10_luisalberto cfarë të të them. 3 me qepeni!”, ka shkruar ajo në Instagram.

https://www.instagram.com/p/CKFNElejbrq/?utm_source=ig_embed