Flamur Bucpapaj eshte shkrimtar dhe gazetar i rtv nacional dhe binesmen.Gjithashtu nje nder udheheqsit e levizjes studentore te vitit 1990 Ai ka botuar tre drama per kukulla .nje vellim me tregime te titulluar shirita dy romane Martesa e dyte dhe doktorresha libra shkencor arkelogjik dhe tipologjia e alpeve lugina valbones Se shpejti romani tjeter me tem sociale dhe drama e njeriut shqiptar ne tranzicion. Gjithashtu nje nder udheheqsit e levizjes studentore te vitit 1990. Ai ka botuar tre drama per kukulla nje vellim me tregime te titulluar Shirita dy romane Martesa e dyte dhe Doktorresha libra shkencor arkelogjik dhe tipologjia e alpeve lugina valbones .Se shpejti romani tjeter me tem sociale dhe drama e njeriut shqiptar ne tranzicion.