E qara për një periudhë të caktuar kohore çliron oksitocinë dhe opioide endogjene, të njohura ndryshe si endorfina. Këto kimikate të ndjeshme mund të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve fizike dhe emocionale. (via Healthline)

Prandaj, nëse doni të “çliroheni” disi apo thjesht të shihni një romancë klasike, por të dhimbshme, jeni në vendin e duhur:

Malcolm & Marie (2021)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Marriage Story (2019)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Portrait of a Lady on Fire (2019)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

A Star Is Born (2018)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Irreplaceable You (2018)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

If Beale Street Could Talk (2018)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Call Me By Your Name (2017)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Carol (2015)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

If I Stay (2014)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

The Fault in Our Stars (2014)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëseBlue Is the Warmest Color (2013)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Like Crazy (2011)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Remember Me (2010)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

500 Days of Summer (2009)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëseAtonement (2007)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

A Walk to Remember (2002)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

Titanic (1997)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëseRomeo + Juliet (1996)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse

The Bodyguard (1992)

19 filma romantikë, që do t'ju përlotin edhe nëse