Ai është shumë i hapur me fansat, sa i përket temave që përkojnë me jetën dhe karrierën. Së fundmi, artisti ka qenë i ftuar në emisionin NIN, teksa ka folur më shumë rreth vetes, përfshirë edhe marrëdhënieve.

Por, ajo çka mori më shumë vëmendje ishte përgjigjja e tij, teksa u pyet nëse është infektuar ndonjëherë me COVID-19.

“Të them të drejtën, unë nuk besoj në këtë coronavirus. Ky është grip, vetëm se i kanë vendosur emër tjetër”, është shprehur ai.