Do ta kthejë jetën tuaj në historinë më të bukur të dashurisë, do të fisnikërojë mendjen, shpirtin dhe do të hapë perspektiva të reja për jetën.


Astrologët thonë se burrat jetojnë një përrallë me gratë që bëjnë pjesë në një nga tri shenjat e zodiakut.

 

Ato shenja ua sjellim më poshtë:

 

Luani

Si vajzë dhe grua, do të jetë një xhevahir që do të jeni të lumtur ta tregoni, por edhe ta ruani me xhelozi nga sytë e të tjerëve, sepse madhështia e saj nuk ka të barabartë. Do ta adhuroni, do të mbështeteni tek ajo, sepse është ajo që nuk i harron kurrë emocionet dhe nevojat e të zgjedhurit të saj. Ajo është shoqëruesja e jetës, shoqja, një person pa të cilin nuk do të mund të imagjinoni asnjë ditë të vetme.

Do ta kuptoni vetë se askush nuk do t’ju dojë më sinqerisht dhe më realisht se ajo, sepse zemra e saj është e sinqertë, vetëmohuese dhe e guximshme dhe karakteri, trupi, pamja dhe zëri i saj do të jenë ushqimi dhe droga juaj shpirtërore.

 

Ajo do të presë që ju të jeni të ndershëm dhe tuajin, të kujdeseni për të dhe ta doni , po aq vetëmohuese dhe të ndershme, sepse vetëm ajo e meriton. Nuk do të keni aq kënaqësi në asnjë sferë të jetës sa në dashurinë për të. Ajo është i vetmi person për shkak të së cilës jeni të lirë të lini gjithçka që po bëni aktualisht dhe të shkoni verbërisht në të panjohurën me të.

Përveç kësaj, ju do të ri-konsideroni disa herë në jetën tuaj nëse e meritoni dhe më pas mos harroni se ju ende duhet ta meritoni dhe shpërbleni këtë mirësi dhe bukuri.

 

Shigjetari

Në historinë e jetës së secilit ka ngjarje që do të mbahen mend gjatë gjithë jetës dhe dita kur do të puthni për herë të parë këtë mbretëreshë të zjarrtë të vështrimit të akullt, do të jetë një nga kujtimet tuaja më të bukura.

 

Nëse keni pasur fatin të jeni zgjedhur dhe dashur nga një grua Shigjetar, jeni në gjysmë të rrugës drejt parajsës. Do t’ju sjellë aq shumë emocione dhe energji pozitive sa do t’ju duhen tri jetë për t’i kaluar të gjitha.

Ajo do ta mbushë jetën tuaj me lumturi, dashuri dhe forcë, dhe mendja e saj e zgjuar dhe krijimtaria e pafund do të sjellin një freski krejtësisht të re në jetën dhe punën tuaj së bashku. Kombinimi perfekt i zonjës dhe shoqes, kjo grua e mrekullueshme dhe besnike do të jetë një shembull i mrekullueshëm për fëmijët që do të duan si vetë Zotin.

 

Kërkon nga një mashkull dashuri, butësi, përkushtim dhe besim, por edhe gatishmëri për të lundruar në një aventurë përrallore në çdo moment me një kuptim të plotë të shpirtit të tij aventuresk. Do të largojë përgjithmonë mendimet negative, pesimizmin dhe mërzinë nga jeta juaj dhe do t’ju inkurajojë dhe do t’ju dashurojë pafundësisht.

Gaforrja

 

Gaforrja është një qenie e mirë unike dhe e papërsëritshme, besnike dhe e përkushtuar, për shembull një zonjë. Do të ndryshojë plotësisht ligjet e fizikës në jetën tuaj dhe do ta kthejë jetën tuaj përmbys.

Ajo është në gjendje të bëjë çdo shtëpi një shtëpi dhe t’ju jep ngrohtësi të sinqertë në çdo aspekt të jetës. Ajo është e butë, e fortë, sensuale, e pathyeshme dhe e paparashikueshme në shtrat në të njëjtën kohë. I gjithë ari në këtë botë nuk mund t’i blejë puthjet e saj.

 

Shpirti i saj i sinqertë është në kërkim të një personi që di të dashurojë dhe që do të dijë të kuptojë psherëtimat e saj të qeta. Një burrë që do ta mbështesë dhe do ta luftojë në të gjitha betejat.

Një grua e përsosur, një nënë e kujdesshme dhe e mirë, magjeps me sharmin e lindur që e vesh si një zonjë e vërtetë, natyrshëm dhe spontanisht. Është punëtore dhe e gjithanshme, dëshiron një burrë që do të jetë i fortë dhe i vendosur, por edhe i kujdesshëm dhe i përgjegjshëm.