Fedez dhe Chiara Ferragni janë padiskutim një ndër çiftet më të ndjekur në Instagram. Më herët, Fedez kaloi një situatë të vështirë lidhur me shëndetin e tij.
Muaj më parë ai zbuloi se kishte një tumor të rrallë neuroendokrin të pankreasit.
“Javën e kaluar zbulova se kam një tumor të rrallë neuroendokrin të pankreasit. Një nga ata që nëse nuk i zbulon në kohë të marrin jetën”.
Më pas ai kreu një operacion të vështirë që zgjati 6 orë.

“Dy ditë pas operacionit jam mirë dhe mezi pres të shkoj në shtëpi te fëmijët e mi. Do të marrë pak kohë”- shkruante ai më herët.
Por së fundmi, Fedez ka shpërthyer në rrjete sociale, pasi një aktiviste italiane ka komentuar rikuperimin e tij.
“Nuk jam shëruar për 3 ditë nga tumori. E di çfarë kam kaluar dhe nuk ia uroj askujt”, ka shkruar ai.“Nuk është hera e parë që kja aktiviste e mbështetur nga gazetarë dhe artistë luan me sëmundjen time duke thënë se jam kuruar nga tumori për 3 ditë sikur të ishte e gjitha një shaka. Duke luajtur me shërimin tim pa e ditur që jam operuar urgjentisht nga sistemi shëndetësor kombëtar si çdo i vdekshëm i zakonshëm. Sikur t’i dinit pasojat e një ndërhyrjeje që ka pasoja të pakthyeshme, ndoshta nuk do të bënit shaka me të për dëshirën tuaj për kritikë sociale. Unë nuk shërohem për 3 ditë. Por ndonjëherë nuk ka kurë për marrëzinë njerëzore.”
Në fund, ai i kërkon ndjesë ndjekësve për shpërthimin e tij.

“Më falni për shpërthimin por mendoj se çdo gjë ka një kufi. Unë e di se çfarë kam kaluar dhe nuk ia uroj askujt. Por mbi të gjitha nuk do ta lejoja kurrë të tallesha apo nënçmohesha për këtë as nga më budallai apo më i pasuri në këtë planet”.